KDO SMO?

Pozdravljeni na naši spletni strani: https://kdsava.si.

VAŠI PODATKI SO V VARNIH ROKAH

Tukaj ste pristali zato, da vas seznanimo, da bomo vaše podatke skrbno hranili in jih varovali v skladu z načeli Zakona o varovanju osebnih podatkov – ZVOP.

Vaš elektronski naslov bomo shranili zgolj z namenom obveščanja o novostih, akcijskih ponudbah in aktualnih dogodkih.

EU UREDBA GDPR:

Zakon o varovanju osebnih podatkov (kasneje ZVOP) nas zavezuje k skrbnemu varovanju vaših osebnih podatkov in informiranju na kakšen način in koliko časa jih bomo hranili.

Zavezujemo se, da bodo vaši osebni podatki ostali v naših bazah in do njih ne bo dostopal nihče drug, pooblaščene osebe za upravljanje s podatki Kulturnega društva SAVA Kranj. Vaše podatke bomo hranili dokler se od storitve obveščanja po e-pošti ne odjavite.

S POSREDOVANJEM ELEKTRONSKEGA NASLOVA SOGLAŠATE, DA:

Spletna stran www.kdsava.si vaš elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novih programih, tečajih in dogodkih . Soglašate, da se lahko iz neobvezujočega sistema kadarkoli izpišete in sicer tako, da pošljete e-mail z:

-zadeva: izbris iz sistema

-Ime in Priimek

-E-mail (katerega želite odstraniti)

*Za odstranitev bomo potrebovali največ 5 delovnih dni.


Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določbami zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ZVOP. Zbranih podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam. 


Pojasnilo:

Kulturno društvo Sava Kranj, bo elektronske naslove skrbno varoval v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov in jih brez vašega dovoljenja ne bo posredoval tretji osebi. 

Kranj 27.09.2019